O NAMA
Medial je usko specijalizirana tvrtka za distribuciju, 
podršku i servis medicinske opreme.
 

U 25 uspješnih godina Medial je gradio svoju reputaciju sigurne tvrtke za nabavu i podršku medicinskih uređaja. Medial je najprije počeo kao tvrtka Vickers Medelec, specijalizirana prvenstveno za neurološku dijagnostiku i neonatalnu skrb, da bi u posljednjih 20 godina bio prisutan pod današnjim nazivom, s proširenim programom ekskluzivnog zastupstva medicinskih uređaja iz mnogih područja dijagnostike i terapije.

Medial je prisutan na dijagnostičkim područjima neurologije, neurokirurgije,kardiologije, urologije, gastroenterologije, ginekologije i obstetricije, angiologije, intenzivne njege, pulmologije.

U svom programu Medial nudi dijagnostičke aparate: EEG, EEG holtere, EMG, EP, IOM, ERP, LTM, TCD, EKG,EKG i RR (BP) holtere, ergometre, zatim urodinamske, gastroenterološke i ultrazvučne aparate, nadzor vitalnih parametara pacijenata (monitoring), CTG, FHR, pH holtere, spirometre, VNG, ENG, opremu za laboratorijsku dijagnostiku i sl. Od terapeutskih proizvoda Medial nudi: respiratore, ovlaživače, grijače zraka i vanjske defibrilatore.

U suradnji s tvrtkama koje zastupa, Medial organizira predstavljanje nove opreme našim najcjenjenijim medicinskim stručnjacima.

Medial je organizirao referalne centre na Kliničkom bolničkom centru “Rebro”, i Kliničkom centru Sveučilišta u Ljubljani,
 

Referentni centar  - kortikalni stimulator 

 
 
Copyright 2009. Medial d.o.o. Sva prava pridržana